Soms heb je een vraag: Ik heb het antwoord!

Nieuw ontwerp:
>Ik zoek een thema die nog niet te vinden is op jullie site? Kunnen jullie speciaal voor mij een nieuw ontwerp maken?
<In verband met de drukte in de winkel maak ik geen ontwerpen meer op verzoek. Maar ook dit jaar staat al volgepland met nieuwe ontwerpen, het kan best zijn dat jouw gewenste thema aan bod komt.

Paypal betaling:
>Ik heb een bestelling gedaan met een Paypal betaling. Maar ik heb geen Paypal rekening, wat moet ik nu doen?
<Het beste kan je de bestelling opnieuw plaatsen en dan als betaling methode vooraf overmaken kiezen. Wij zullen dan je "Paypal bestelling" verwijderen.

Levertijd bestelling:
»
Wat is de levertijd van de Printables?
« We versturen de Printables (na ontvangst van betaling) meestal (tijdens werkuren) al op de dag van de bestelling. En anders binnen 2 werkdagen. 
LET OP: De meeste banken verwerken geen betalingen in het weekend of op feestdagen. Heb je een bestelling gedaan op vrijdagmiddag of in het weekend dan kan je de printables pas maandag verwachten.

Spoed:
>Ik heb een printable met spoed nodig.
<De printables worden verstuurd na ontvangst van betaling. Als je een foto stuurt van je betaling stuur ik met spoed je de printables toe, tijdens werktijden.

Betalingen:
» Mijn bank vraagt bij de betaling om een woonplaats. Jullie hebben als woonplaats Frankrijk. Moet ik dan een buitenlandse betaling doen?
« Nee, een buitenlandse betaling is niet nodig. Wij zijn wel gevestigd in Frankrijk, maar wij hebben een normale Nederlandse ING bankrekening. 

Staat je vraag of antwoord er nog niet bij, stuur dan je vraag naar mij toe via de contact knop. Binnen 1 werkdag krijg je een antwoord terug.

© 2012 - 2023 Annekoendigitaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel