Adresgegevens
Naam: Annekoen
Adres: La Chaume
Postcode, Plaats: 71800 Ouroux sous le Bois Ste. Marie
Land: Frankrijk
Tel. 00 33 (0) 385706635
KVK Frankrijk: RRCS Mâcon 499 596 - Siret 499596971 00014 

De artikelen

De door Annekoen aangeboden digitale sjablonen van traktatie`s en kado doosjes zijn ontworpen door Annekoen en zijn exclusief. De ontwerpen mogen niet nagemaakt worden. Ook mogen de ontwerpen, zonder toestemming van Annekoen, niet voor commerciele doeleinden worden gebruikt.

Betaling
De verkoopprijs staat bij de artikelen aangegeven.
De koper wordt zo snel mogelijk na het plaatsen van de bestelling per e-mail op de hoogte gesteld van de totale kosten d.m.v. een automatisch gestuurde bevestigings e-mail. De totale kosten zullen bestaan uit optelling van de prijzen van de bestelde artikelen.
Na deze bevestiging worden de artikelen 14 dagen gereserveerd voor de besteller. Binnen deze termijn dient het verschuldigde bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven. Wanneer het termijn van 14 dagen is verstreken wordt de bestelling door ons geannuleerd.

Betalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden door een PayPal betaling of door een bank- (internet)overschrijving naar het in de bevestigings e-mail vermelde rekeningnummer. De keuze voor betalen kan gemaakt worden tijdens het bestellen. Voor een PayPal betaling worden transactiekosten berekend. 

Verzending
De bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen verstuurd. Verzending vind plaats via de "digitale post" per email naar het opgegeven email adres. De bestanden verstuurd als PDF bestand.

Retourzendingen
Bestellingen kunnen niet geretourneerd worden omdat deze verstuurd worden als digitaal bestand.Op digitale producten geldt geen recht van retour. Het retourneren van een bestelling is om deze reden niet mogelijk.
Annekoendigitaal garandeert je wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Wanneer je niet tevreden bent over de geleverde PDF bestanden zullen wij natuurlijk ons best doen deze aan te passen.

© 2012 - 2023 Annekoendigitaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel