Adresgegevens (dit is géén bezoekadres)
Naam: Annekoendigitaal
Adres: Lisdodde 12
Postcode: 9521 HL
Plaats: Nieuw-Buinen

Tel. 0599 214 038
KvK : 92914985

De artikelen
De door Annekoendigitaal aangeboden digitale sjablonen van traktatie`s en kado doosjes, kalender, traktatie plaatjes en traktatie stickers zijn ontworpen door Annekoendigitaal en zijn exclusief. De ontwerpen mogen niet nagemaakt worden. Ook mogen de ontwerpen, zonder toestemming van Annekoendigitaal, niet voor commerciele doeleinden worden gebruikt.

 

Betaling
De verkoopprijs staat bij de artikelen aangegeven.
De koper wordt zo snel mogelijk na het plaatsen van de bestelling per e-mail op de hoogte gesteld van de totale kosten d.m.v. een automatisch gestuurde bevestigings e-mail. De totale kosten zullen bestaan uit optelling van de prijzen van de bestelde artikelen en eventuele verzendkosten.
Na deze bevestiging worden de artikelen 7 dagen gereserveerd voor de besteller. Binnen deze termijn dient het verschuldigde bedrag op onze rekening te zijn bijgeschreven. Wanneer het termijn van 7 dagen is verstreken wordt de bestelling door ons geannuleerd.

Betalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden door eenIdeal of PayPal betaling of door een bank- (internet)overschrijving naar het in de bevestigings e-mail vermelde rekeningnummer. De keuze voor betalen kan gemaakt worden tijdens het bestellen. Voor een Ideal en PayPal betaling worden geen transactiekosten berekend. 

Verzending
Een digitale bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen verstuurd. Verzending vind plaats via de "digitale post" per email naar het opgegeven email adres voor digitale bestellingen. De bestanden verstuurd als PDF bestand.

Brievenbus postpakketten worden verzonden binnen 3 werkdagen. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een email. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken danwel te laat bezorgen van brievenbuspakketten door postbezorgers.

Retourzendingen
Bestellingen van digitale producten kunnen niet geretourneerd worden omdat deze verstuurd worden als digitaal bestand. Op digitale producten geldt geen recht van retour. Het retourneren van een digitale bestelling is om deze reden niet mogelijk.
Annekoendigitaal garandeert je wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Wanneer je niet tevreden bent over de geleverde PDF bestanden zullen wij natuurlijk ons best doen deze aan te passen.

Brievenbus bestellingen met persoonlijke teksten kunnen niet geretourneerd worden. Brievenbus bestellingen zonder persoonlijke tekst kunnen alleen teruggezonden na overleg, indien het pakket onbeschadigd is. De retour kosten zijn voor de koper.

 

© 2012 - 2024 Annekoendigitaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel